Geräte und Zubehör
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
524.5 mg
Eiweiß
23.1 g
Brennwert
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
41.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Meatball Subs
55 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Turkey Taco Bowl
1 Std.