Geräte und Zubehör
Dessert pizzas (Jo Whitton)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
16 portions
Zutaten
Bases
-
coconut flour80 g
-
raw almonds300 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
macadamia oil130 g
-
coconut milk220 g
-
pure maple syrup1 tbsp
Chocolate hazelnut spread
-
hazelnuts roasted and skins removed60 g
-
dairy free dark chocolate broken into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cacao powder15 g
-
coconut milk100 g
-
coconut oil70 g
-
pure maple syrup70 g
Zabliagone
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
flaked almonds80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.773 g
Brennwert
1773 kJ /
422 kcal
Fett
35.662 g
Ballaststoffe
4.085 g
Kohlenhydrate
14.351 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our 15th anniversary
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 Std. 45 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Fresh fruit punch
24 Std. 20 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Chocolate ice cream
24 Std. 20 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Neapolitan ice cream cake
21 Std. 10 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min