Geräte und Zubehör
Pork pies
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optional) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
703.4 mg
Eiweiß
16.8 g
Brennwert
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
42.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Street Food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Almond tuiles
30 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 Std. 10 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Brandy butter
10 Min
Diane sauce
20 Min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min