Geräte und Zubehör
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube800 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Edam cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion peeled, cut into quarters250 g
-
garlic cloves4
-
tomato passata600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
white sugar1 ½ tsp
-
chicken breast skinless, cut into halves1200 g
-
sea salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
broccolini or broccoli cut into florets, trimmed500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
911.8 mg
Eiweiß
61.7 g
Brennwert
3471.1 kJ /
829.6 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tray bakes in cast iron
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Beef fajitas
30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min