Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)

4.6 (32 Bewertungen)

Zutaten

Topping

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
  • 300 g carrots, peeled and trimmed
  • 2 zucchini, trimmed
  • 1 onion, cut into halves vertically
  • 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 50 g water
  • 180 g pouring (whipping) cream
  • fresh basil leaves, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1055.5 kJ / 252.3 kcal
Eiweiß
9.9 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
12.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Ballaststoffe
4.7 g
Natrium
441.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte