Geräte und Zubehör
Honey soy tofu with steamed rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
soy sauce50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
honey60 g
-
basmati rice400 g
-
water600 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
sea salt1 tsp
-
firm tofu patted dry with paper towel and cut into cubes (2 cm)500 g
-
Sriracha sauce to serve
-
sesame seeds to serve
-
spring onion/green onion sliced to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1187 mg
Eiweiß
28.2 g
Brennwert
2712.7 kJ /
648.4 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
99.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Vegan bolognese
50min
Vegetable Massaman curry
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Mushroom Taco Filling
35min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
15-minute noodles
15min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Warm satay bowl
1h 10min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min