Geräte und Zubehör
Soba noodle and tofu salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
Dressing
-
piece fresh ginger1 cm
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing)3 sprigs
-
rice wine vinegar20 g
-
pure maple syrup20 g
-
tamari20 g
-
tahini (see Tips)½ tbsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
miso paste1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
extra firm tofu cut into pieces (1 cm thick x 2-3 cm length)100 g
Salad
-
water900 g
-
frozen edamame beans100 g
-
dried soba noodles100 g
-
carrot (approx. 50 g), cut into matchsticks½
-
Lebanese cucumber (approx. 50 g), cut into halves lengthways, deseeded and thinly sliced½
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
snow peas cut into thin slices40 g
-
fresh chilli cut into thin slices½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1117 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
2168.4 kJ /
518.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoffe
8.5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Satay noodle salad
35 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Rendang curry
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min