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Baked Spinach and Eggs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
frozen spinach leaves defrosted13 ½ oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)1 ½ oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
milk11 ½ oz
-
unsalted butter½ oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
large eggs4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
712.6 mg
Eiweiß
17.4 g
Brennwert
1373.2 kJ /
328.2 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
13.9 g
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