Baked Spinach and Eggs

Baked Spinach and Eggs

4.2 5 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions

Zutaten

  • frozen spinach leaves defrosted
    13 ½ oz
  • hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)
    1 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • all-purpose flour
    1 oz
  • milk
    11 ½ oz
  • unsalted butter
    ½ oz
  • ground nutmeg to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • large eggs
    4

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 712.6 mg
Eiweiß 17.4 g
Brennwert 1373.2 kJ / 328.2 kcal
Fett 23.1 g
Ballaststoffe 2.4 g
gesättigte Fettsäuren 8.8 g
Kohlenhydrate 13.9 g

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