Geräte und Zubehör
Butter chicken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
cumin seeds1 ¼ tbsp
-
fennel seeds1 ¼ tbsp
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garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled1 ½ cm
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brown onion (approx. 100 g), cut into halves½
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butter cut into pieces65 g
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olive oil1 tbsp
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ripe tomatoes cut into quarters230 g
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raw cashew nuts100 g
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water30 g
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chicken thigh fillets cut into cubes (4 cm)700 g
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pouring (whipping) cream130 g
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
527 mg
Eiweiß
32.1 g
Brennwert
2751 kJ /
657.5 kcal
Fett
54.7 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
22.2 g
Kohlenhydrate
15.6 g
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