Geräte und Zubehör
Jambon cu glazură de ananas și portocală
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
25 porții
Zutaten
Glazură
-
suc de ananas150 g
-
marmeladă de portocale95 g
-
sos de soia2 lingurițe
-
sirop de arțar1 lingură
-
brandy1 lingură
-
zahăr brun50 g
-
scorțișoară măcinată1 - 2 prize
-
anason stelat (optional)1
Jambon
-
jambon afumat, întreg, cu os5000 g
-
cuișoare (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
1470.2 mg
Eiweiß
44.7 g
Brennwert
1572.1 kJ /
375.8 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Arome de Crăciun
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lasagna cu pui
Keine Bewertungen
Sushi cu ciuperci Portobello
1 Std. 30 Min
Vin spumant cu lămâie
Keine Bewertungen
Anghinare în ulei
Keine Bewertungen
Fondue în dovleac plăcintar, cu creveți gătiți prin metoda stir fry
Keine Bewertungen
San Francisco
5 Min
Biscuiți falafel
40 Min
Alac decorticat, fiert
35 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Keine Bewertungen
Salsa verde
10 Min
Gin Fizz
5 Min
Daïquiri
5 Min