Geräte und Zubehör
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 19 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
4738 mg
Eiweiß
326.7 g
Brennwert
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Fett
63.5 g
Ballaststoffe
42 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
256.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min