Geräte und Zubehör
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
510.6 kJ /
122.1 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min