Geräte und Zubehör
Vegetable Consommé with Gnocchi
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
936.9 mg
Eiweiß
13.8 g
Brennwert
1495 kJ /
357.3 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soup Season
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Caprese Omelette
30 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 Std.
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min