Geräte und Zubehör
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves plus extra, for garnishing30 g
-
fresh mint leaves plus extra, for garnishing10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1375.1 mg
Eiweiß
39.6 g
Brennwert
3552 kJ /
849 kcal
Fett
44.7 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
71.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Best of Easter
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Glamorgan Sausages
50 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min