Geräte und Zubehör
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
695 mg
Eiweiß
28.4 g
Brennwert
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Fett
47.9 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
18.8 g
Kohlenhydrate
98.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen