Geräte und Zubehör
Mediterraans Rozemarijnbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
12 portie
Zutaten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
211.7 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1072 kJ /
256 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Béchamelsaus
15 Min