Geräte und Zubehör
Knapperige chocolade stokjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
8 porties
Zutaten
-
crème fraîche120 g
-
pure chocolade in stukken120 g
-
bloem v.h. om te bestuiven
-
bladerdeeg (450 g)1 pak
-
amandelen in vlokken60 g
-
eierdooiers2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
1920 kJ /
459 kcal
Fett
34.9 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
30.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Toffees
2h
Honingraat
1h 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Knapperige koekjes
1h 30min
Buikmannetjes
1h 30min
Alpengratin
50min