Geräte und Zubehör
Lentetaart met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Eiweiß
4.7 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Appelcake
1 Std.