Geräte und Zubehör
Roggebrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Std.
16 sneetjes
Zutaten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
4 g
Brennwert
516 kJ /
123 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen