Geräte und Zubehör
Fruit minestrone met saffraan crème
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optional)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
1493 kJ /
357 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Tomatenrijst
30 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Pudding
15 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Kracht Muesli
25 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min