Geräte und Zubehör
Kleine aspergeflans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min