Geräte und Zubehör
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optional)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
611.1 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1486.2 kJ /
356 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
11.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
71.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Pompoen Chai Latte
20 Min
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min