Kompatible Versionen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g sjalotten
oder 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiweiß
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 24 g
- Ballaststoffe
- 9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gezouten-Karamelijs
14u.
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1小时
Groenten-aardappelsalade met kip
1小时 15 分钟
Vastensoep
30min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2小时 10 分钟
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Fideuá van groenten
40min
Stoofgerecht met tofu
30min