Geräte und Zubehör
Baklava Cheesecake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
-
pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
butter cut in pieces60 g
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phyllo pastry (approx. 30 cm x 40 cm)6 sheets
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cream cheese500 g
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whipping cream120 g
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sugar270 g
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eggs3
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water120 g
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rose water (optional)20 g
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honey50 g
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ground cinnamon¼ tsp
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
dried edible rose petals (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
220.2 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
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