Geräte und Zubehör
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
915.9 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Fett
21.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We celebrate our UNIQUENESS
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Keine Bewertungen
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Chicken with almonds
45 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min