Fish and Chips
TM6 TM5

Fish and Chips

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 140 g wheat flour
  • 1 tsp paprika
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp black pepper, ground
  • 85 g panko breadcrumbs
  • 3 egg, large (65-70 g)
  • 60 g Dijon mustard
  • 450 g rösti-style hash brown, in wedges, shop-bought, frozen, frozen, shoestring cut
  • non-stick spray oil, to spray fries and fish (optional)
  • 450 g cod fillet, skinless, thawed if frozen

Tartar Sauce

  • 240 g extra virgin olive oil
  • 85 g pickles, mixed, in pieces
  • 30 g shallot, in pieces
  • 30 g lemon juice
  • 1 tbsp caper, pickled, drained
  • 4 sprigs dill, fresh
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp black pepper, ground
  • 2 egg yolk (from chicken egg), from large eggs
  • 1 lemon, cut into wedges
  • malt vinegar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
4374.8 kJ / 1045.6 kcal
Eiweiß
37.1 g
Kohlenhydrate
68.1 g
Fett
69.5 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Ballaststoffe
5.2 g
Natrium
1028.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte