Geräte und Zubehör
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
broccoli florets300 g
-
red capsicums cut in pieces150 g
-
apples cut in quarters100 g
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarfruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
444.7 kJ /
106.3 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every season is a Healthy Season
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Soup
40 Min
Date and nut balls
20 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 Min
Classic Pancakes
50 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Best lemon drizzle cake
35 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min