
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground plus extra to taste
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
oder 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 393 kcal / 2479 kJ
- Eiweiß
- 44.3 g
- Fett
- 42.5 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Ballaststoffe
- 3.925 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Lamb Stew
50 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.