Geräte und Zubehör
Chicken Curry (Filipino Style)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
371.1 mg
Eiweiß
24.5 g
Brennwert
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Filipino Favorites
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Chicken Afritada
30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Mustard and cheddar mash
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Indian Butter Chicken
1 Std.
Pork Adobo
55 Min
Chicken adobo
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.