Supă cu paste și ciuperci și pui involtini cu sparanghel

Keine Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porții

Zutaten

  • vin alb
    50 g
  • piept de pui file, fără piele
    4
  • mortadella
    4 felii
  • brânză Fontina
    4 felii
  • sparanghel verde jumătăți
    8 tije
    12 bucăți fasole verde proaspătă
  • ceapă jumătăți
    100 g
  • ciuperci proaspete jumătăți
    200 g
  • unt bucăți
    50 g
  • ulei vegetal pentru prăjit
  • cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
    1
  • apă
    1000 g
  • sare plus pentru asezonat
    ¾ linguriță
  • piper măcinat plus pentru asezonat
    ¾ linguriță
  • paste ex. rigatoni
    300 g
  • pătrunjel proaspăt tocat

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 948 mg
Eiweiß 60.3 g
Brennwert 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Fett 27.4 g
Ballaststoffe 4.3 g
gesättigte Fettsäuren 13.5 g
Kohlenhydrate 63.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen