Geräte und Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Speltbrood
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Mojito
5 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Banketbakkersroom
15 Min