Geräte und Zubehör
Pavlova-toren met gemengde bessen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Karamelijs
Keine Bewertungen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Vanille-ijs
12 Std.
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min