Geräte und Zubehör
Profiteroles
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
18 stuks
Zutaten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
1075 kJ /
257 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Drijvende eilandjes
40 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Soezendeeg
2 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Karamelpudding
1 Std.