Geräte und Zubehör
Taartje met chocolade-praliné
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optional) voor de afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Fett
43.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
58.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Vanillesiroop
30 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min