Geräte und Zubehör
Kerstman macarons
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
276 kJ /
66 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Glazuur
5 Min
Brownies
50 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Soezendeeg
2 Std.
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen