Geräte und Zubehör
Glutenvrije frambozen rolgebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
10 porties
Zutaten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
2501 kJ /
600 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Boerenbrood
2 Std.
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Basisrecept Brood
3 Std.