Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen