Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.