Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Kracht Muesli
25 Min
Green Godess Salade
20 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min