Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Vanillesiroop
30 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min