Geräte und Zubehör
Peren op Sinaasappelsiroop
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portie
Zutaten
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min