Geräte und Zubehör
Peren op Sinaasappelsiroop
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portie
Zutaten
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen