Geräte und Zubehör
Chocolade-Fudgecake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
12 sneetje
Zutaten
Cake
-
pure chocolade minimaal 70% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten200 gram
-
water100 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
cacaopoeder25 g
-
lichtbruine suiker180 g
-
kristalsuiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Icing
-
pure chocolade minimaal 60% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, verzacht200 g
-
poedersuiker200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
283.9 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
3040.7 kJ /
726.7 kcal
Fett
44.2 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
26.7 g
Kohlenhydrate
78.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min