Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
oder 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
oder 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
oder 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (optional)
- 1 tl maïszetmeel
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3569 kJ / 853 kcal
- Eiweiß
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 55 g
- Ballaststoffe
- 2 g
Alternative Rezepte
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Bloemkool met kaas
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Rode kool met appel
1h 10min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min