Geräte und Zubehör
Bessenschuim
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
8 porties
Zutaten
-
suiker140 g
-
gemengde rode bessen uit de diepvries500 g
-
10 - 30 g limoensapcitroensap10 - 30 g
-
eiwitten2
-
gemengde verse rode bessen voor de garnering (optioneel)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
417 kJ /
100 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.2 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Limonade
5 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Dadel curry dip
5 Min
Koolsla
10 Min