Geräte und Zubehör
Romige champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optional)40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
550 kJ /
132 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min