Geräte und Zubehör
Roergebakken Groenten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portie
Zutaten
-
teentjes knoflook10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groenten, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min