Geräte und Zubehör
Avocadotartaar met ei en zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiweiß
19.2 g
Brennwert
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Fett
26.3 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Mojito
5 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min