Geräte und Zubehör
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portie
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
163 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.