Geräte und Zubehör
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 stuk
Zutaten
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
105.4 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
851 kJ /
203.4 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min