Geräte und Zubehör
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 stuk
Zutaten
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
105.4 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
851 kJ /
203.4 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Harira
7 Std.
Smoothie trio
10 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Kip met citroen
50 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen