Geräte und Zubehör
Red Velvet Cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease12 oz
-
buttermilk (see Tip)8 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
red food coloring gel, as desired (see Tip)1 - 2 tsp
-
sugar10 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature16 oz
-
unsalted butter softened to room temperature8 oz
-
confectioners sugar10 - 12 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
2611 kJ /
626 kcal
Fett
38.7 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Ice Cream
36 Std.
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Classic White Cake
1 Std. 30 Min
Stout Brownies
45 Min
Sugar Skulls
3 Std. 10 Min
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10 Min
Edible Chocolate Chip Cookie Dough
25 Min
Cherry-Cacao Sorbet
30 Min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Chocolate Cream Pie
5 Std. 55 Min