Geräte und Zubehör
Lemon Pound Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
12 slices
Zutaten
-
vegetable oil plus extra to grease4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
lemons preferably organic, divided, zest (2 lemons) and juice (3 oz)2 - 3
-
sugar10 oz
-
large eggs3
-
1 oz potato starchcorn starch1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
whole milk8 oz
-
confectioners sugar to dust1 oz
-
lemon (optional) sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
122.3 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
1208 kJ /
288.7 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Vanilla Madeleines
1 godz. 30 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Brioche Buns
2 godz.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min