Geräte und Zubehör
Cauliflower Gratin
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
7 oz cheddar cheese, cut into piecesGruyère cheese cut into pieces7 oz
-
water18 oz
-
cauliflower head (approx. 35 oz), cut into florets1
-
all-purpose flour2 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
500.3 mg
Eiweiß
15.5 g
Brennwert
1248.2 kJ /
298.3 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Ratatouille
40 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Spanish Rice
30 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Vegetable Soup
35 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Mashed Potatoes
50 Min